Splitski katalog

Webshop - Yoga Satovi

Kroz naše programe vodimo Vas u sadašnji trenutak.

 

 

 

Mi smo Yoga Balance…

S Vama dijelimo svoja znanja i spoznaje kako biste i Vi pronašli put prema svjesnom, radosnom i strastvenom životu. Kroz naše programe vodimo Vas u sadašnji trenutak.

Yoga Balance, osim redovnih satova Vinyasa Yoge i Yin Yoge, nudi i sljedeće programe: Yoga Retreat, korporativnu yogu, yogu za lice, individualne yoga satove, tematske radionice, yogu za trudnice te učiteljski yoga trening.

Svi programi provode se s ljubavlju i posvećenosti prema uspostavljanju ravnoteže duha i tijela koji će Vam omogućiti zdraviji i ispunjeniji život. Pritom izdvajamo nama najdraži Yoga retreat program na kojem smo svjedoci brojnih transformacija polaznika koji se bude iz života kojima upravljaju nesvjesne navike, te nakon kojeg napokon počinju živjeti svoj san. U ubrzanom ritmu svakodnevnice, mi pronalazimo vrijeme za sebe, vrijeme da zastanemo, osvijestimo i transformiramo sve što više ne služi našem životu… I u trenutku povratka u svakodnevni život mi spremno počinjemo iznova i stvaramo svoj mikro svijet i svoje okruženje s kojim rezoniramo.

Strastveno zagovaramo veganski način života koji nas potiče da skinemo koprenu iluzije društva koje smatra da je čovjek iznad prirode.

Pored toga, svakom kupnjom u našem web shopu, 2% iznosa donirate u dobrotvorne svrhe udrugama koje se bave sadnjom drveća u zemljama trećeg svijeta.