Splitski katalog

VODITELJ / VODITELJICA TIMA-TEAM LEADER U SALONU NAMJEŠTAJA

Radno mjesto

Mjesto rada: SPLIT, SPLITSKO-DALMATINSKA
Broj traženih radnika: 2
Vrsta zaposlenja: Na određeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi: od 15.03.2023 do 31.03.2023

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine;Srednja škola 4 godine;Viša ili prvostupanjska
Radno iskustvo: 12 mj
Ostale informacije

Namještaj MIMA je kompanija s preko 30 godina iskustva i s više od 200 zaposlenih na 10 lokacija. Naša ideja poslovanja je jednostavna: ponuditi kupcima funkcionalan namještaj visoke kvalitete i modernog dizajna po povoljnim cijenama, a za to trebamo upravo Vas!

U potrazi smo za Team leaderom u salonu namještaja koji je spreman svojim timom ostvarivati odlične rezultate. Na prethodnom radnom mjestu ste rukovodili ljudima, ali ako niste, a smatrate da možete, dobrodošli ste!


Poslodavac

Poslodavac: NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o. - Trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i ostalim proizvodima za kućanstvo u specijaliziranim prodavaonicama;Oceanski i morski ribolov

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Splitski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Splitski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.