Splitski katalog

SURADNIK / SURADNICA NA ISTRAŽIVAČKOM PROJEKTU

Radno mjesto

Mjesto rada: KAŠTEL GOMILICA, SPLITSKO-DALMATINSKA
Broj traženih radnika: 5
Vrsta zaposlenja: Honorarno
Radno vrijeme: Radno vrijeme sati tjedno: 10
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi: od 23.02.2023 do 31.03.2023

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine;Srednja škola 4 godine;Viša ili prvostupanjska;Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije potrebno
Ostale informacije

U potrazi smo za suradnicima na znanstvenom istraživanju koje provodi Ipsos agencija u suradnji s europskim institucijama.

Radi se o poslovima terenskog anketiranja prema zadanim ispitanicima koji su unaprijed obavješteni te za svoje sudjelovanje dobivaju poklon bon.

Plaćanje se vrši prema učinku – jedna anketa je plaćena 13.27 € (100 kn). Mogućnost i bonus zarade ovisno o broju realiziranih anketa.

Prijaviti se možete na li

Poslodavac

Poslodavac: IPSOS d.o.o. - Istraživanje tržišta i ispitivanje javnoga mnijenja;Istraživanje tržišta i ispit. javnog mnijenja

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Splitski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Splitski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.