Splitski katalog

SOCIJALNI PEDAGOG / PEDAGOGINJA

Radno mjesto

Mjesto rada: CISTA VELIKA, SPLITSKO-DALMATINSKA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi: od 07.05.2024 do 06.06.2024

Posloprimac

Razina obrazovanja: Viša ili prvostupanjska;Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije potrebno
Ostale informacije
Opis poslova: pružanje stručne pomoći korisniku pri uključivanju u program, obavljanje individualnih i grupnih terapijskih rada sa korisnicima, suradnja sa obiteljskim lječnicima ovisnika kao i sa liječnicima specijalistima, sudjelovanje u izradi stručnih planova i programa rada, izrada i podnošenje izvješća o terapijskom stanju korisnika i administrativnih poslova vezanih uz korisnike, obavljanje i svih ostalih poslova opisanih u Sistematizaciji radnih mjesta.

Poslodavac

Poslodavac: Dom za ovisnike ZAJEDNICA SUSRET - Djelatnosti socijalne skrbi sa smještajem za osobe s teškoćama u razvoju, duševno bolesne i osobe ovisne o alkoholu, drogama ili drugim opojnim sredstvima;Socijalna skrb u ustanovama sa smještajem

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Splitski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Splitski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.