Splitski katalog

PRODAVAČ (M/Ž)

Radno mjesto

Mjesto rada: TROGIR, SPLITSKO-DALMATINSKA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Djelomično
Natječaj vrijedi: od 24.04.2024 do 16.06.2024

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine;Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo: Nije potrebno
Ostale informacije
Opis posla: AKIDS HR D.O.O. JE SAMOSTALNO TRGOVAČKO PODUZEĆE KOJE SE BAVI PRODAJOM PROIZVODA ZA TRUDNICE I DJECU U MALOPRODAJNIM TRGOVINAMA BABY CENTER.
PONOSNI SMO NA NAŠU DUGOGODIŠNJU TRADICIJU, STRUČNO ZNANJE I PRAĆENJE POTREBA NAŠIH VJERNIH KUPACA. JOŠ SMO VIŠE PONOSNI NA TO DA NAM TRUDNICE, RODITELJI I SVI ONI, ČIJI SE SVIJET VRTI OKO NAJMLAĐIH, VJERUJU VEĆ 30 GODINA. ŽELIMO I U BUDUĆNOSTI GRADITI ČVRSTU POVEZANOST S KUPCIMA, POSLOVNIM PARTNERIMA I ZAPOSLENICIMA.

Poslodavac

Poslodavac: AKIDS HR d.o.o. - Ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama;Ost. trg. na malo u nespecijaliziranim prod.

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Splitski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Splitski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.