Splitski katalog

POMOĆNI KUHAR / KUHARICA

Radno mjesto

Mjesto rada: MILNA, SPLITSKO-DALMATINSKA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Sezonski posao;Na određeno
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Zajednički smještaj
Naknada za prijevoz: Bez naknade
Natječaj vrijedi: od 21.03.2024 do 20.04.2024

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 3 godine;Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo: 36 mj
Ostale informacije
Opis posla: priprema hrane na tavaman. Trazi se odgovornost na poslu te timski rad. Odrzavanje radnog mjesta urednim. Rad sa svjezom tjesteninom te poznavnja rada sa svjezom ribom. Restoran je u tradiciji od 1975.g te ima nekih jela kojima se recept ne mijenja. Sjedecih mjesta oko 60-70. Smjestaj i hrana su osigirani te je prijava obavezna. Pocetak rada od 01.05-01.10/10.10 najkasnije ovisno o sezoni. Placa 1400€-1600€. Molim samo ozbiljne ponude. Rad je dvokratno. 

Poslodavac

Poslodavac: KOD BARBA BOŽJEG - Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane;Oceanski i morski ribolov

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI

Portal Splitski.net nastoji pružati točne i ažurne podatke i informacije svojim korisnicima. Svi prikazani podaci nalaze se na odgovarajućem linku hzz.hr, stoga Splitski.net ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost i ažurnost informacija ili bilo kakve greške na internetskoj stranici. Također, ne snosimo odgovornost za direktnu ili indirektnu štetu ili gubitak uzrokovan korištenjem ove internetske stranice.